DneprLibrary

пятница, 27 января 2012 г.

Що ж читають бібліотекарі?)

   Сьогодні з ранку прийшов на роботу, та підняв усю бібліотеку на вуха))). Не знаю як то назвати, але вчора в голові увесь вечір крутило питання: "А що ж читають бібліотекарі?". Тому з самого ранку я забігав по поверхах та почав надокучати своїм колегам з одним питанням: "Назвіть три автора та назви книг, які ви прочитали, та які можете порадити для читання". Та все нічого, але вони повинні були відповідати швидко та не думаючи. Перше що спаде на думку!) Бачили б ви їх обличчя)))
   Буду викладати стисло, але зрозуміло:

Відділ Абонементу
Відділ Інтернет-Центру
Відділ Комплектування
Відділ Літератури на іноземних мовах
   У переважній більшості досліджувались смаки та вподобання заввіділів. Продовження буде! А які книги порадите Ви? Чекаю на Ваші відповоді у коментах!!!

8 комментариев:

  1. Справді дуже класна тема і правильне питання :) Я зараз читаю Ладу Лузіну, книгу з серії "Київські відьми". Наші учасники нещодавно відповідали, що читають Frederic Beigbeder ''99 francs'', Шарма Робин "Монах, который продал свой Феррари", Мірзакарім Норбеков "Опыт дурака или ключ к прозрению" та книги Бодо Шефера. Потім ще напишу більше.

    ОтветитьУдалить
  2. А що зранку за день такий був особливий? Що Вас спонукало побігати по бібліотеці? Взагалі, такі зрізи завжди цікаві, а Ваш цікавий ! І особливий респект - за зміну мови на блозі!

    ОтветитьУдалить
  3. Ганна, дякую, цікаві книжки, доречі про монаха та його Ферарі багато радять людей почитати, а от щодо Норбекова, я дуже...довелося мені випадково побувати на семінарі(на проекторі стояв), але то зовсім інша історія))))

    ОтветитьУдалить
  4. Могилянська Бібліотекарка, звичайний день, але справа в тім, що напередодні був вихідний, тому з`явились додаткові сили та бажання. Розвурушив так, що цілий день всі не працювали, а обговорювали та вели дискусії щодо прочитаних книжок.

    ОтветитьУдалить
  5. Артеме, ще парочку таких днів натхнення - й розділ звіту про дослідження в бібліотеці поповниться дуже цікавими матеріалами.

    ОтветитьУдалить
  6. Цікаве дослідження, та й взагалі - давно до вас не заходила (каюсь :)). а тут зайшла і побачила, як блог цікаво розвивається. Нові ідеї, рубрики - словом, автор здається отримав нове натхнення!

    ОтветитьУдалить
  7. Дякую, дякую. Натхнення, так, щось змінилося)

    ОтветитьУдалить